• forest.jpg
 • lesnaya_reka.jpg
 • michigan.jpg
 • pinktulips.jpg
 • pipacs.jpg
 • river.jpg
 • river1.jpg

Karrier tanácsadás

Üdvözöllek Kedves Látogató!


IMG 20190811 172042


Miterliné Kovács Edit Karrier Coach és Tanácsadó vagyok.  

Agilis Szervezetfejlesztői és HR Tanácsadói feladataim mellett Karrier Tanácsadást és Coachingot nyújtok magánszemélyeknek munkahelyi válsághelyzetekkel, szakmai problémákból való kilábalással, karrier-váltással kapcsolatos témákban. 

"Bármiben hiszel, igazad lesz." Mélyen hiszek Einstein fent idézett szavaiban. Minden ember azzá válik, amit hisz önmagáról. Ha úgy véli, bármit el tud érni, és tényleg tesz a céljai megvalósulásáért, sikerrel fog előbb-utóbb járni. Ha viszont kishitűség fogja el, mert gyermekkora óta kudarcok érik és ezért ő maga sem hisz önmagában, akkor azelőtt feladja a céljait, hogy az első sikerek megérkeztek volna. Ne hagydj, hogy a tehetetlenség, lemondás és reménytelenség irányítsa az életedet.
Légy az, aki lehetnél! Ebben segítek Neked, ha megtisztelsz bizalmaddal.
 

2011-ben elnyertem az Európai Unió Grundtvig ösztöndíját, amely révén Angliában tanulhattam személyiségfejlesztő módszertanokat, kiemelten fókuszálva a felnőttkori kompetenciák fejlesztésére. 

Business Coach diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Flow Csoport közös, 1 éves egyetemi szakirányú továbbképzésén szereztem meg. Kiemelt szakterületem a Karrier Coaching és Tanácsadás. 

Karrier Tanácsadóként fontosnak tartom, hogy mindenki megkapja azt a lehetőséget a szakmai útján, ami révén azt csinálhatja, amit szeret és amiben igazán jó.

 

seed


Ha állást szeretnél váltani,  egy teljesen új szakmát találni, ami kiteljesedést ad, vagy önálló vállalkozást indítani, mert kiégtél abban, amit jó ideje csinálsz, de nem tudod, mi való neked igazán és hogyan kezdj bele, akkor itt az idő, hogy megkezdjük a közös munkát.
Magam is többször váltottam karriert életem során: közgazdászként indultam, majd agilis szervezetfejlesztő lettem, közben saját tréning céget hoztam létre, és jelenleg HR tanácsadóként és Karrier tanácsadóként humán központú munkát végzek.

Amiben segíteni tudok Neked:

 • az egyéni életcéljaid közös áttekintése, 
 • a hozzád illő szakmai területek beazonosítása munkapszichológiai tesztekkel, 
 • a belső motivációd feltárása, és a saját szakmai karrierterved összeállítása. 

Mindezeken felül: segítséget tudok nyújtani a következőkben:

 • fókuszált önéletrajz összeállítása, 
 • állásinterjúra felkészítés, 
 • az új karriered során felmerülő elakadások kezelése
 • ha frissen lettél kinevezve: vezetői coachingban

Első alkalommal egy 90 perces Karrier-tanácsadás keretében mérjük fel munkaérték preferenciáidat és belső motivációidat. A 90 perces tanácsadás díja: 15 ezer Ft.

Minden további 60 perces tanácsadás és coaching: 10 ezer Ft. Felmerülhet benned a kérdés: miben más a coaching, mint a tanácsadás? Nos, a tanácsadó a saját szakmai tapasztalatai alapján ajánlj legjobb gyakorlatokat, lehetséges megoldásokat konkrét helyzetekben. A coach viszont személyiségfejlesztő munkát végez, hiszen abban segít Téged, hogy felismerd az elakadásaid okát, mozgósítani tudd a belső erőidet, hogy meg tudd lépni azt, amit sok éven át nem mertél. A coaching egy komoly érzelmi munkát igényel részedről, míg a tanácsadás során csak követned kell a javaslatokat. Hogy mikor, melyikre van szükség, tanácsadásra vagy coachingra? Esetleg mind a kettőre? Az az első beszélgetésünk során ki fog derülni.

Mint életem minden területén, így a tanácsadásban és coachingban is folyamatosan fejlesztem magam. Munkámban leginkább a Gestalt coaching, a Brief coaching és a Munkapszichológiai tanácsadói eszköztár széles választékát alkalmazom, mindig egyénre szabva.

Tagja vagyok a Magyar Gestalt Egyesületnek. 

Empátia, hitelesség, bizalom. Ezen értékekeket képviselem Karrier Coachként és Tanácsadóként.

Ha szeretnél tőlem Karrier tanácsadást vagy coachingot kérni,  kérlek, írj erre az e-mail címre:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.   

Szeretettel várlak! 

Üdvözlettel, 

Miterliné Kovács Edit
Mobil: +36 30 7 836 836liné Kovács Edit Agilis Szervezetfejlesztő, HR Tanácsadó és Karrier Coach vagyok.

Agilis szervezetfejlesztői és HR Tanácsadói feladataim mellett Karrier Tanácsadást és Coachingot nyújtok magánszemélyeknek munkahelyi válsághelyzetekkel, szakmai problémákból való kilábalással, karrier-váltással kapcsolatos témákban.

Mélyen hiszek Einstein fent idézett szavaiban. Minden ember azzá válik, amit hisz önmagáról. Ha úgy véli, bármit el tud érni, és tényleg tesz a céljai megvalósulásáért, sikerrel fog előbb-utóbb járni. Ha viszont kishitűség fogja el, akkor azelőtt feladja a céljait, hogy az első sikerek megérkeztek volna.

2011-ben elnyertem az Európai Unió Grundtvig  ösztöndíját, amely révén Angliában tanulhattam személyiségfejlesztő  módszertanokat,  kiemelten  fókuszálva a felnőttkori kompetenciák fejlesztésére.

Business Coach diplomámat a  Budapesti Gazdasági Egyetem és a Flow Csoport közös, 1 éves egyetemi szakirányú továbbképzésén szereztem meg. Kiemelt szakterületem a Karrier-Coaching és Tanácsadás. 

HR Tanácsadóként fontosnak tartom, hogy mindenki megkapja azt a lehetőséget a szakmai útján, ami révén azt csinálhatja, amit szeret és amihez ért. 
 
HumanTraining