• forest.jpg
 • lesnaya_reka.jpg
 • michigan.jpg
 • pinktulips.jpg
 • pipacs.jpg
 • river.jpg
 • river1.jpg

Business Coaching

Üdvözöllek Kedves Látogató!


IMG 20190811 172042


Életünk során számtalan nehézség, megoldhatatlannak tűnő probléma merül fel, amelyet többségében egyedül meg tudunk oldani. Előfordulhat viszont olyan helyzet, amikor újra és újra ugyanoda érünk vissza, mintha körbe járnánk, és nem haladunk előre a megoldás megtalálásában. Ennek oka az, hogy ilyenkor a körön belül állunk, saját, rögzült gondolati sémáink és érzelmeink vezérlik cselekedeteinket, amelyek csapdaként zárulnak, és elrejtik előlünk az új lehetőségeket.
Ha teljes elbizonytalanodásban és beszorítottságban érzed magad, legyen szó munkahelyi problémákról, állásvesztésről, új állás megtalálásáról és megtartásáról, túlhajszoltságról, a magánélet és munka felborulásának egyensúlyáról, akkor érdemes Business Coachhoz fordulnod.

Miben tud Neked segíteni egy Coach? Abban, hogy felismerd:

 • Hogy látod önmagad és életcélodat?
 • Mi és miért történik veled az adott válsághelyzetben, ami miatt hozzám fordultál?
 • Milyen rögzült gondolati, érzelmi, viselkedési sémák figyelhetők meg nálad, amelyek hátráltatnak a jobb megoldások megtalálásában?
 • Milyen önkorlátozó hiedelmeid vannak, amelyek gúzsba kötnek téged?
 • Milyen erősségeid és megküzdési technikáid vannak, amelyekre támaszkodhatsz kitűzött életcélod elérésében?
 • Honnan fogod tudni, hogy elérted a célodat?

A coaching egy olyan segítő tevékenység, ahol a coach empátiával és türelemmel fordul az ügyfél felé, tisztázó kérdésekkel segíti az ügyfelet meghatározni a coaching célját. A coach nem ad tanácsot, nem mentorál, hanem abban segíti az ügyfelet, hogy ő felismerje a saját elakadásait, azok lehetséges okát és a megküzdési lehetőségeket. A coaching célja az ügyfélben rejltő gondolatok, érzések tudatosítása, és a saját felismerésekben való támogatás, majd a lehetőségek feltárása és a konkrét, adott időtávon belüli lépések, tervek ügyfél által történő kidolgozása.

A coaching folyamat során szerződünk a coaching céljára, időtartamára, és díjazására vonatkozóan.

Két lehetőséged van Coachingot kérni:

1. Krízishelyzetben, rövid határidőn belüli eredmény eléréséhez kérd a Brief Coachingot: 1x 120 percben megyünk végig a teljes coaching folyamaton.
A coaching konkrét lépéstervvel zárul. A Brief Coaching megoldás-központú, arra fókuszálunk, mit szeretnél elérni, és mit kell ehhez tenned.

A Brief Coaching díja: 12 ezer Ft / 120 perc

2. Amikor az életeden szeretnél változtatni, új állást találni, pályát módosítani, jobb magánélet-munka egyensúlyt találni, kérd a 4 alkalmas business coaching ülés-sorozatot: 4 héten keresztül, alkalmanként 90 percben dolgozunk. 
Ez a folyamat elmélyültebb közös munkát tesz lehetővé, az egyes üléseken és azok közötti sok-sok megtapasztalással, saját felismeréssel, az általad meghatározott lépések kipróbálásával, visszajelzésével. Ez a coaching egyben jelentős önismereti utat is jelent majd Neked.
A 4 alkalmas business coaching díja: 36 ezer Ft. 

A coaching időpontokat előre szükséges egyeztetnünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  
Első kapcsolatfelvételhez kérlek, az alábbi telefonszámon keress: +36 30 7 836 836

Szeretettel várlak!

Miterliné Kovács Edit

HumanTraining